Falcon Porteføljepleje.

Hos os kan du få en personlig og uvildig investeringsløsning, der sikrer dig gode langsigtede afkast.

Ønsker du ikke selv at stå for dine investeringer og din formueforvaltning, kan du overlade det til os. Så behøver du ikke at bruge tid på at spekulere over, hvilke værdipapirer der er gode at have i porteføljen – og hvornår det er bedst at købe og sælge.

Vi sammensætter din portefølje så den giver bedst muligt afkast indenfor de investeringsrammer, du har fastlagt. Vi overvåger porteføljen løbende, og vi justerer den, når der er behov for det.

Minimumsinvesteringen i Falcon Porteføljepleje er 500.000 kr.

FOR FLERE DETALJER OM FALCON PORTEFØLJEPLEJE
– MODTAG VORES E-BOG

Aktier, obligationer & børsnoterede alternativer

Din investeringsportefølje vil være balanceret efter dine ønsker til risiko og afkast. De fleste af vores kunders porteføljer indeholder både aktier og obligationer. Nogen af dem indeholder kun aktier.

Aktierne vil bestå af en pulje af globale aktier i store selskaber. Det primære pejlemærke ved udvælgelsen vil være at skabe afkast til dig. Det sekundære pejlemærke vil være at reducere risikoen (volatiliteten) indenfor de fastlagte afkastrammer.

Obligationerne vil bestå af en pulje af europæiske obligationer udstedt af stater og virksomheder. Det primære pejlemærke ved udvælgelsen vil være at reducere den samlede porteføljes risiko. Det sekundære pejlemærke vil være at optimere afkastet indenfor de fastlagte risikorammer.

Børsnoterede alternativer er et muligt tilvalg til din portefølje, hvis du ønsker det. Alternativerne vil bestå af en pulje af børsnoterede investeringsfonde, der investerer i blandt andet Private Equity fonde, globale ejedomme, råvarer, guld og inflationssikrede obligationer. Du kan også vælge en portefølje, der udelukkende består børsnoterede alternativer.

 

Billigt & effektivt

Vi anvender ETF’er (Exchange Traded Funds) i vores investeringsløsninger. Det sikrer dig en prisbillig portefølje af høj kvalitet, som du kan være tryg ved.

  • En ETF fungerer ligesom en dansk investeringsforening, der for eksempel kan indeholde en pulje af aktier eller obligationer
  • Et eksempel på en pulje kan være et aktieindeks såsom det amerikanske S&P 500 aktieindeks
  • Der er mere end 6.000 ETF’er i verden, og det er en af de mest udbredte og sikreste måder at investere på
  • De ETF’er vi anvender er godkendt efter EU’s UCITS-direktiv. Det sikrer den samme investorbeskyttelse, som der er i danske investeringsforeninger
  • Vi anvender kun ETF’er udstedt af de største udbydere, typisk iShares ETF’er, der er forvaltet af BlackRock
  • En af fordelene ved ETF’er er, at fondene er meget store, og at deres administration derfor er meget omkostningseffektiv
  • En anden fordel er, er at der er så mange ETF’er at vælge imellem. Vi kan derfor sammensætte porteføljer af høj kvalitet ved at screene det store udvalg og vælge at investere i de bedste

Billigt & effektivt