Hvem er Falcon?

Vores vigtigste formål er at skabe så meget værdi for vores kunder som muligt.

Falcon – Din personlige investeringsrådgiver

Falcon Porteføljepleje er en investeringsløsning, der tilbydes af Falcon Fondsmæglerselskab. Vi har derfor Finanstilsynets tilladelse til at yde investeringsrådgivning og porteføljepleje til vores kunder. For at sikre at alt foregår som det skal, er alle fondsmæglerselskaber endvidere underlagt løbende tilsyn af Finanstilsynet.

Falcon Fondsmæglerselskab har siden etableringen i 2017 leveret formueplejeløsninger, som har givet gode afkast igennem både stabile og urolige tider på aktiemarkedet. For os er gensidig tillid et kerneelement. Derfor er vores løsninger baseret på individuel rådgivning – fra erfarne rådgivere – med fokus på personlige formueforhold og kundernes ønsker til både investeringsrisiko og -horisont. Tilgængelighed og god kundeservice er noget vi lægger stor vægt på.

Høj effektivitet & gennemsigtighed

Falcon er en ejerledet virksomhed, og vores indtjening er uafhængig af, hvilke investeringer vores kunder foretager; vi modtager således hverken provisioner eller lignende betalinger fra nogen. Derfor kan vi yde 100% uvildig og uafhængig rådgivning, og vores eneste interesse er at skabe den bedst mulige løsning for dig.

Vores priser (dine omkostninger) er fair og gennemskuelige, da vi er en effektivt drevet virksomhed, uden store administrative procedurer, og har gode aftaler vedrørende kurtager og valutavekslingsomkostninger. De samlede omkostninger ved Falcon Porteføljepleje er derfor ofte lavere end det, du betaler i banken eller andre steder for en tilsvarende løsning.

Vi oplever, at alt for mange investorer ikke får det afkast af deres formue, som de burde, og at de betaler for meget i gebyr for de investeringer de foretager. Det ønsker vi at ændre på. Dette er drivkraften bag Falcon.