Vi er uvildige.

Når du overlader dine penge til andre, er det vigtigt, at du vælger en rådgiver, der er uvildig.

Hvornår er en rådgiver uvildig?

En rådgiver er uvildig, når vedkommendes eneste interesse er at varetage kundens bedste. Det vil sige en rådgiver, som ikke har nogle former for åbenlyse eller skjulte egeninteresser i det produkt, som kunden anbefales at investere i.

En investeringsrådgiver er ikke uvildig, hvis rådgiverens egen indtjening påvirkes af hvilke produkter, som anbefales til kunden. Hvis din rådgiver ikke er uvildig, kan du således være næsten sikker på, at de investeringer, du bliver anbefalet, er både dyrere og dårligere end det, du optimalt set burde investere i.

Hos Falcon er vi 100% uvildige

I Falcon er vi 100% uvildige i vores investeringsrådgivning. Det er vi, fordi vores kunders porteføljer aldrig indeholder vores egne produkter, men udelukkende prisbillige internationale investeringsfonde (ETF’er), og fordi vi ikke modtager nogen form for provision.

Vi tjener det samme, uanset hvad kunden investerer i, og vi har ingen skjulte dagsordener. Vores eneste interesse er at skabe den bedst mulige løsning for dig.

Alle danske banker rådgiver deres kunder til at investere i bankernes egne produkter, eller eksterne produkter, som de får provision af at anbefale. Det gør de, fordi det er de produkter, som de tjener flest penge på. Det skal du tænke over.

Mange af de danske såkaldte ”uafhængige” formuerådgivere anbefaler også deres kunder at investere i deres egne investeringsprodukter. Man bliver dog ikke uafhængig af at kalde sig ”uafhængig”.

Hos Falcon er vi 100% uvildige